DNEVNI HOROSKOP ZA 13. MAJ 2024. GODINE: Lavovima se može pojaviti stara SIMPATIJA prema kojoj i dalje GAJE EMOCIJE
Dnevni horoskop za 13. maj, Foto: Gaurav Kumar / Panthermedia / Profimedia

ASTRO

DNEVNI HOROSKOP ZA 13. MAJ 2024. GODINE: Lavovima se može pojaviti stara SIMPATIJA prema kojoj i dalje GAJE EMOCIJE

Pročitajte šta nam zvezde savetuju za sutrašnji dan 13.05.2024 vezano za posao, ljubav i zdravlje.

Objavljeno:

Ovan

Posao: Solidan početak radne sedmice je pred Ovnovima, pa se očekuje angažovanje na više strana, a posebno na polju komunikacije.

Ljubav: Bez bitnijih talasanja na vašem ljubavnom moru u odnosu na prethodni dan, pa nije loše da se pozabavite malo sopstvenim razmišljanjima i očekivanjima.

Zdravlje: Moguće promenljivo raspoloženje.

5 horoskopskih znakova koji će naći novu ljubav do kraja 2024.

Bik

Posao: Vrlo dobar, već ustaljen radni ritam pratiće Bikove i ovog ponedeljka da bez problema ostvare svoje zacrtane zadatke. Možda ćete i priteći u pomoć nekom od saradnika.

Ljubav: Potencijalni pozitivni ljubavni signali mogli bi vam pristizati od osobe iz kruga prijatelja ili poznananika, pa eto izazova pred vama.

Zdravlje: Odlično.

Posao: Evo prilike da se Blizanci na samom startu nove radne sedmice
Posao: Evo prilike da se Blizanci na samom startu nove radne sedmicefoto: ADC PICTURES / Alamy / Alamy / Profimedia

Blizanci

Posao: Evo prilike da se Blizanci na samom startu nove radne sedmice aktiviraju maksimalno i bez većih problema savaladaju većinu profesionalnih prepreka.

Ljubav: Od vašeg angažovanja umnogome će zavisiti ishod ljubavnih dešavanja na kraju dana.

Zdravlje: Odlično.

Rak

Posao: Vredni Rakovi nastavljaju u doborm ritmu da izvršavaju svoje obaveze kojih će ovog ponedeljka biti malo više od očekivanog.

Ljubav: Bez nekih spektakularnih dešavanja na vašem ljubavnom horizontu danas, kao da ste se malo uspavali.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Lav

Posao: Lavovima bi ovog dana prioritet trebao da bude sređivanje zaostalih obaveza, papirologije i formalnosti kako bi mogli da opuštenije nastave dalje.

Ljubav: Moguća pojava stare simpatije, prema kojoj i dalje gajite izvesne fine emocije, pa eto male dileme šta i kako.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Devica

Posao: Podela obaveza i etapno savladavanje prepreka ključ su da praktično sve što ste zamislili možete postići na vreme ma koliko ambiciozno postavili ciljeve.

Ljubav: Fino raspoloženje trebalo bi da se oseti i na ljubavnoj strani, uz nagoveštaj prijatnog iznenađenja od strane drage osobe.

Zdravlje: Odlično.

Posao: Škorpije bi prvog radnog dana trebalo da se pozabave pre svega nezavršenim zadacima
Posao: Škorpije bi prvog radnog dana trebalo da se pozabave pre svega nezavršenim zadacimafoto: Peachaya Tanomsup / Panthermedia / Profimedia

Vaga

Posao: Nastavite i dalje da iznosite svoje kreativne ideje i planove, pre ili kasnije bi trebalo da većina njih i zaživi.

Ljubav: Moguće sasvim interesantno poznanstvo sa osobom koja je na neki način povezana sa inostranstvom ili putovanjima.

Zdravlje: Odlično.

Škorpija

Posao: Škorpije bi prvog radnog dana trebalo da se pozabave pre svega nezavršenim zadacima, kao i papirologijom i formalnostima, pre nego što krenu sa novim aktivnostima.

Ljubav: Prilika za nova poznanstva i uživanje u flertu biće i ovog dana, pa ukoliko vam je to u interesu samo napred. Interesantni ste i dalje mlađim osobama i to godi vašoj sujeti.

Zdravlje: Odlično.

Strelac

Foto:Supplied by LMK / ipa-agency.net / IPA / Profimedia

Posao: Sve ide svojim tokom tako da Strelčeve očekuje uobičajen početak radne sedmice. Uglavnom sve je pod vašom kontrolom danas.

Ljubav: Bilo bi dobro da se držite vaših osnovnih načela na polju ljubavnih relacija, ali ipak budite pripravni da inicijativu prepustite drugoj strani.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Jarac

Zdravlje: Vrlo dobro.
Zdravlje: Vrlo dobro.foto: Buradaki Alamy Alamy Profimedia

Posao: Posmatrano iz ugla dogovaranja i pregovaranja o novim poslovnim planovima, Jarčevi tokom ovog radnog dana mogu očekivati vrlo dobre rezultate.

Ljubav: Na vašem ljubavnom planu danas pokušajte da one pozitivne trenutke koliko toliko iskoristite za finu komunikaciju sa dragom osobom.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodolija

Posao: Tipični predstavnici astrološkog znaka Vodolije danas bi trebalo da ima više povoljnih prilika da poslovno poentiraju, naročito ukoliko sarađuju sa strancima.

Ljubav: Prosečan dan bez većih oscilacija na bilo koju stranu očekuje većinu predstavnika ovog sazvežđa. Akcenat nekak vam bude na održavanju postojećih odnosa.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Ribe

Posao: Ukoliko ste dovoljno praktično napravili plan realizacije poslovnih obaveza, onda imate realne šanse da veći deo zadataka završite na vreme.

Ljubav: Veći deo ovog ponedeljka imaćete solidnu klimu za konkretna razmišljanja i činjenja na polju ljubavnih odnosa. Hrabro napred.

BONUS VIDEO:

01:36

OVA ČETIRI ZNAKA MOGU DA ODAHNU NAKON DVE I PO GODINE Astrolog o godini Drevnog zmaja: Ušli smo u novu eru, trajaće do 2025.

(Espreso / Zadovoljna / Prenela: I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.